Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Έκθεση φωτογραφίας Ελλήνων Instagrammers

Και να που  μια φωτογραφία μου βρίσκεται σε μια έκθεση φωτογραφίας! Δεν ξέρω ποια έχει επιλεγεί ακόμη από τις τέσσερις που έστειλα. Θα το μάθω σύντομα!!

Τα εύσημα όμως δε πάνε σε εμένα αλλά στη φωτογραφική μηχανή, το εγώφωνο με τον καλύτερο φωτογραφικό φακό από όλες τις compact μηχανές που χρησιμοποίησα τη τελευταία δεκαετία. Που με λίγο προσπάθεια καταφέρνεις ωραία αποτελέσματα.



Ομάδα των Greek Instagram Events,
ευχαριστώ για τη φιλοξενία στην έκθεση!!!






Έκθεση Ελλήνων καλλιτεχνών του Instagram
Υπεραστικές Περιπλανήσεις

Αγαπητοί μας φίλοι! Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της 4ης ομαδικής μας έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο «Υπεραστικές Περιπλανήσεις». Συμμετέχουν 253 φωτογράφοι της οικογένειας του Instagram οι οποίοι παρουσιάζουν ένα ταξίδι στις εικόνες της Ελλάδας και της Κύπρου.
·
Δρόμοι, άνθρωποι, στιγμές, τοπία, χρώματα, εικόνες καθημερινότητας των περιοχών που ζούμε και αγαπάμε ζωντανεύουν μέσα από τη ματιά φίλων της φωτογραφίας που ο καθένας από αυτούς αποτύπωσε με το δικό του μοναδικό τρόπο σε μια ομαδική ή ατομική περιπλάνηση!
·
Η έκθεση «Υπεραστικές Περιπλανήσεις» ξεκινάει το ταξίδι της με αφετηρία την Αθήνα και κατόπιν θα μεταφερθεί σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.
·
Εγκαίνια: Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, ώρα 20:00
·
Χώρος διεξαγωγής: Πολυχώρος Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ, αίθουσα ATRIUM, Καστοριάς 34-36, Βοτανικός, Αθήνα
·
Είσοδος Ελεύθερη
Previous
Next Post »