Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Αγοράζοντας ρολόι τριάθλου,προπονητήριο και στολή τριάθλου

Χτες επικοινώνησε μαζί μου με email αρχικά και έπειτα τηλεφωνικά ένας αναγνώστης του blog, εδώ στο ηλεκρονικό μου λιμέρι ή αλλιώς και Hangar αποδελτιωμένων τριαθλητικών περιπλανήσεων.





Πολύ με  χαροποίησε που βρίσκει ενδιαφέρον αυτά που γράφω αλλά και παίρνει κουράγιο να βάλει στόχο ένα αγώνα τριάθλου!

Επί λέξη ανέφερε "Δεν ξέρω τι να αγοράσω καθώς είναι τόσα τα μοντέλα που έχω μπερδευτεί, θέλω να πάρω ένα δοκιμασμένο εξοπλισμό σαν κι αυτόν που έχεις. Αφού κάνει σε σένα σίγουρα θα κάνει και σε μένα".


Φίλε Χρήστο από τα Γιαννιτσά, καταρχάς να σε ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη και για τα καλά σου λόγια.    Υπάρχουν πολλές εταιρίες με αξιόπιστα προϊόντα που τα έχεις και απλά "δε σπάνε και δε χαλάνε". Μια τέτοια συσκευή είναι το τριαθλητικό ρολόι Garmin 310xt που εκρεμεί το review του καθώς πρέπει να βγάλω μερικές  φωτογραφίες και -επιτέλους να το βάλω στη λίστα με τα Reviews-.  

Η εποχή όμως περνά, είμαστε στο 2017 και έχοντας ένα χρόνο τώρα εμπειρία χρήσης με το Polar V800 δε θα μπορούσα να μη σου το προτείνω καθώς μετρά και υπολογίζει τα πάντα. Χεριές και στυλ κολύμβησης, απόσταση στη πισίνα, παλμούς στη πισίνα, 24ωρο tracking και κάτι που καμία εταιρία δε κάνει :

Διαρκή υποστήριξη του προϊόντος σε Software &updates. Είναι απίθανο αλλά το κάνουν. Τώρα πρόσφατα προσθέσαν στο ρολόι με hardware 3ετίας και τη δυνατότητα τηλεχειρισμού GoPro κάμερας αλλά και δυνατότητες πλοήγησης. 

Ποιός το κάνει αυτό; Ποια εταιρία δημιουργεί προϊόν και συνεχίζει να το υποστηρίζει για τόσα χρόνια με αποτέλεσμα οι κάτοχοι να το λατρεύουν και να δημιουργούν ομάδες αλληλουποστήριξης όπως η Fans of Polar V800  στο Facebook?   Από ότι βλέπω οι άλλες εταιρίες κάθε χρονιά βγάζουν το διάδοχο ρολόι και το προηγούμενο το "ξεχνάνε". Ε όχι. Προτιμώ να με σέβονται ως πελάτη και όχι να με βλέπουν ως καταναλωτή προϊόντων.


Σχετικά με αυτά που ψάχνει ο φίλος Χρήστος :


Τριαθλητικό ρολόι Polar V800 


Προεραιτικά εξαρτήματα :



Polar V800
Polar Speed & Cadence Sensors






Για το Polar V800 έχω γράψει ένα mini review πρώτων εντυπώσεων που μπορεί κάποιος να διαβάσει ΕΔΩ  ενώ για την εγκατάσταση και ρύθμιση  των Polar Speed & Cadence αισθητήρων μπορεί να ρίξει μια ματιά κανείς στο σχετικό άρθρο μου ΕΔΩ (σημαντικό να το δει κανείς γιατί βοηθά στην εγκατάσταση/pairing των συσκευών).






Προπονητήριο CycleoOps


Χρησιμοποιώ 3η χρονιά το CycleOPS Fluid 2, δεν έχω καταφέρει να το δαμάσω φυσικά και δε ξέρω ποτέ αν θα χρειαστώ κάτι δυνατότερο. Το προπονητήριο είναι intermediate level και θέλει πολλά Watt στα πόδια άπειρες ώρες προπόνησης ώστε "κάποτε" να μην είναι χρήσιμο πλεον για τον αναβάτη. (Με λίγα λόγια είναι σαν τους μεγάλους κακούς στα coin-op που πρέπει να είσαι επαγγελματίας για να το ξεπεράσεις...) Αθόρυβη λειτουργία και Εγγύηση εφόρου ζωής στο μηχανισμό φρένου από την κατασκευάστρια Cycleops. Ποιός ο λόγος να μη το προτείνω σε φίλους;



Φυσικά να διαβάσει κανείς και το υπερ-αναλυτικό μου REVIEW ΕΔΩ μαζί με το τεστ φασαρίας/ήχου που έχω συμπεριλάβει.



Προπονητήριο  CycleOps Fluid 2 

Η αν θέλει κανείς μαζί με το προπονητήριο να πάρει μαζί και όλα τα εξαρτήματα (χαλί που μαζεύει τον ιδρώτα, 2 μπλόκ ανύψωσης, προστατευτικό ιδρώτα ποδηλάτου, ελαστικό προπονητηρίου αλλά και 3 DvD RealRides DVDs (Climb, Speed, Power) ας ρίξει μια ματιά στο σύνδεσμο ΕΔΩ  που δίνονται σε σετ με έκπτωση.





Τριαθλητικό κορμάκι Pearl Izumi



Προχτές κιόλας έγραψα ένα Review για το τριαθλητικό κορμάκι Pear Izumi Elite Trisuit Review που χρησιμοποιώ που μπορεί κάποιος να διαβάσει ΕΔΩ 















Previous
Next Post »