Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Escaped : World of Magic

Escaped - World of Magic



Στο σαλόνι του Μάγου Saga έχουν βρεθεί τα τελευταία 500 χρόνια γνωστοί ταχυδακτυλουργοί αλλά και μεγάλοι μάγοι! Μετά από ένα λάθος ξόρκι, έχεις παγιδευτεί στο χρόνο! Φτάσε στο θρόνο του μεγάλου Μάγου, βρες σε ποια ημερομηνία βρίσκεσαι και πάρε το κλειδί για την επιστροφή σου στην πραγματικότητα. Κάποιοι από την ομάδα σου μπορεί να εξαφανιστούν... Μπορεί όμως να είναι και αυτοί που θα σε σώσουν! Αληθινά μαγικά τρικ και μυστικά ξόρκια(!) θα σας ταξιδέψουν σε μια άλλη εποχή...





Αυτό που προηγήθηκε είναι η περιγραφή του δωματίου από την Escaped για το δωμάτιο 201: World of Magic!



Εκεί που κλείναμε με τα παιδιά το δωμάτιο στον υπολογιστή δε προσέξαμε αυτό που έγραφε για Live Acting με κόκκινα γράμματα. Κανείς δε το πρόσεξε. Και γιατί άλλωστε; Χρειάζεται; Οι γραπτές οδηγίες και προειδοποιήσεις είναι για τα δικαστήρια. Εκεί που ραγίζει η πλακέτα του  βηματοδότη σου από τη τρομάρα και η κούλουρη φιλοξενεί για λίγο τη καρδιά σου, τότε καταλαβαίνεις ότι η προειδοποίηση του προσωπικού να μην ενοχλήσεις τα έμβια όντα του δωματίου ήταν πραγματική και όχι ένα εισαγωγική υποβολή στο φανταστικό κόσμο του δωματίου.
Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα κάτι πιο στατικό. Ένα φίδι? Ένα παπαγάλο σε κλουβί? Ενυδρείο με ένα μαγό-ψαρο? Κάτι πιο ακίνδυνο δηλαδή.

Γιατί το να μπαίνεις σε ένα θεοσκότεινο δωμάτιο και να ψάχνεις το διακόπτη του φωτός έχει πλάκα. Μέχρι να καταλάβεις ότι τα άτομα που βρίσκονται στο δωμάτιο δεν είσαι μόνο εσύ και οι φίλοι σου καθώς η φωνή που ακούγεται δίπλα σου  τόσο real-ιστικά και ζωντανά, είναι .... παρών.  και όχι μέσω κάποιου κυκλώματος μεγάφωνων.

Το δωμάτιο... είναι μαγικό. Ανταποκρίνεται σε κάθε λάθος η σωστή σου κίνηση. Σε οδηγεί δηλαδή σε ένα βαθμό. Όταν θα πάρεις για παράδειγμα το κρανίο και θα προσπαθείς να δεις αν έμεινε μέσα εγκέφαλος και αρχίζεις να το διαολοκουνάς τα ηχητικά εφέ θα κάνουν την εμφάνιση τους. Πράγμα καλό καθώς κερδίζεις χρόνο και δε ψάχνεις στο άγνωστο.



Δε μπορώ να πω περισσότερα, δε ξέρω αν πρέπει κιόλας γιατί δε μου αρέσει το Spoiling του να βγαίνει κάποιος από το σινεμά και να λέει τι έγινε στη τελευταία σκηνή.

Το σημαντικό ήταν ότι ήταν πολύ ωραίο και το Live Acting μας διασκέδασε αφάνταστα! Η ομάδα πράγματι χωρίστηκε σε κάποιο σημείο και έχασα ένα τμήμα των γρίφων αλλά ενωθήκαμε λίγο πριν το τέλος. Βγήκαμε μισό λεπτό πριν το τέλος

Το προτείνω ανεπιφύλακτα :-)








Αν βρίσκεις ενδιαφέρον τα Escape Rooms ρίξε μια ματιά και στα ακόλουθα review που έχω γράψει :




Great Escape - The Circus



Ένα βράδυ στο τσίρκο του Great Escape. Μια βραδιά φόβου και τρόμου ...




















  Room 101 : The dead Diva's room 


Το σενάριο του δωματίου :

Room 101: The Dead Diva’s Room


Μόλις έχει τελειώσει η θεατρική παράσταση OTHELLO. Η χρονιά είναι 1968 και βρισκόμαστε στη Δυτική Γερμανία. Έχετε μπει στο καμαρίνι της πρωταγωνίστριας Heidelinde Weis για να πάρετε αυτόγραφο... όμως κάτι περίεργο συμβαίνει! Η πόρτα πίσω σας κλειδώνει, οι δυνατές φωνές τις πρωταγωνίστριας από το διάδρομο που σας παίρνουν τα αυτιά σταματούν απότομα... Θα καταφέρετε να ξεφύγετε πριν επιστρέψει ο δολοφόνος ?





Master Clue -  DEFCON 2 - Review




Master Clue DEFCON 2


H Αμερική βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού !
Ένα βιοχημικό όπλο απειλεί να αφανήσει ολόκληρη την ήπειρο.

Μπορείς να τη βοηθήσεις?







----------------------------

Previous
Next Post »