Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016

Sportlio - Υπηρεσία για αθλητές


Ψάχνοντας αποτελέσματα από παλιότερους αγώνες, διαπίστωσα ότι οι εφαρμογές strava και garmin Connect δε με βοήθησαν και πολύ. Κι αυτό γιατί μπλέκονται σε ένα κοινό σημείο καταγραφής οι άπειρες διαφορετικές προπονήσεις ποδηλάτου κολύμβησης και τρεξίματος και κάπου εκεί ανάμεσα υπάρχουν και οι καταγραφές των λίγων συμμετοχών σε αγώνες.
Επιπρόσθετα τα επίσημα αποτελέσματα από τους διοργανωτές έχουν κάποια  απόκλιση με ότι κατέγραψα εγώ και για αυτό φταίει το κουμπί που πατήθηκε αργότερα από την εκκίνηση, ένα λάθος πάτημα στο pause αντί για αλλαγή αθλήματος ή το χρονόμετρο που έμεινε να τρέχει μετά τον τερματισμό γιατί πχ ο Ιορδάνης με το που περάσαμε τη γραμμή τερματισμού στο AlmiraMan έκανε ρουά μάτ και μας ζήτησε μια δήλωση  :-)

Και τελικά πόσο είχα κάνει εκείνο το sprint της Ψάθας πέρυσι; Για να μη τα πολυλογώ, κατέληξα να ψάχνω αποτελέσματα από το Ίντερνετ. 

Και κάπου εκεί αναρωτήθηκα γιατί να μην υπάρχει ένα σημείο που να μπορείς να ανεβάζεις τις επιδόσεις σου στους αγώνες; Δεν είμαι του χαρτιού, έχω σχεδόν ξεχάσει να γράφω τόσα χρόνια μπροστά σε υπολογιστές και κουμπιά.

Ψάχνοντας λοιπόν, γιατί ως γνωστόν όποιος ψάχνει βρίσκει, βρήκα το sportlio.com το οποίο σε πρώτη ανάγνωση κάνει αυτό που θέλω. Ένα μέρος να γράψω διοργανώσεις, ημερομηνίες, επίδοση ανά κατηγορία αθλήματος.
Η συνέχεια πατώντας το "Διαβάστε περισσότερα"
GamesCom.gr
Τα οικονομικότερα Polar, Garmin fitness trackers & Suunto που μπορείτε να βρείτε στην Ελληνική αγορά από το Ελληνικό Gamescom