Life is too short to wait. Live Today!

Life is too short to wait. Live Today!

Sportlio - Υπηρεσία για αθλητές


Ψάχνοντας αποτελέσματα από παλιότερους αγώνες, διαπίστωσα ότι οι εφαρμογές strava και garmin Connect δε με βοήθησαν και πολύ. Κι αυτό γιατί μπλέκονται σε ένα κοινό σημείο καταγραφής οι άπειρες διαφορετικές προπονήσεις ποδηλάτου κολύμβησης και τρεξίματος και κάπου εκεί ανάμεσα υπάρχουν και οι καταγραφές των λίγων συμμετοχών σε αγώνες.
Επιπρόσθετα τα επίσημα αποτελέσματα από τους διοργανωτές έχουν κάποια  απόκλιση με ότι κατέγραψα εγώ και για αυτό φταίει το κουμπί που πατήθηκε αργότερα από την εκκίνηση, ένα λάθος πάτημα στο pause αντί για αλλαγή αθλήματος ή το χρονόμετρο που έμεινε να τρέχει μετά τον τερματισμό γιατί πχ ο Ιορδάνης με το που περάσαμε τη γραμμή τερματισμού στο AlmiraMan έκανε ρουά μάτ και μας ζήτησε μια δήλωση  :-)

Και τελικά πόσο είχα κάνει εκείνο το sprint της Ψάθας πέρυσι; Για να μη τα πολυλογώ, κατέληξα να ψάχνω αποτελέσματα από το Ίντερνετ. 

Και κάπου εκεί αναρωτήθηκα γιατί να μην υπάρχει ένα σημείο που να μπορείς να ανεβάζεις τις επιδόσεις σου στους αγώνες; Δεν είμαι του χαρτιού, έχω σχεδόν ξεχάσει να γράφω τόσα χρόνια μπροστά σε υπολογιστές και κουμπιά.

Ψάχνοντας λοιπόν, γιατί ως γνωστόν όποιος ψάχνει βρίσκει, βρήκα το sportlio.com το οποίο σε πρώτη ανάγνωση κάνει αυτό που θέλω. Ένα μέρος να γράψω διοργανώσεις, ημερομηνίες, επίδοση ανά κατηγορία αθλήματος.








Η συνέχεια πατώντας το "Διαβάστε περισσότερα"





Περιττό να πω πόσα αθλήματα έχει διαθέσιμα, θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά.  Όταν γράφτηκα για το τρίαθλο είχε τρεις επιλογές, sprint, Olympic, ironman. Με ένα απλό email σε λίγες ώρες κιόλας προσθέσαν τις αποστάσεις half ironman και super sprint.



Το δεύτερο που παρατήρησα και για κάποιους ίσως αποτελέσει κίνητρο να το χρησιμοποιήσουν είναι η δυνατότητα να βρεί κάποιος σπόνσορες που διαφημίζονται στη σελίδα κάθε αθλητή και με τη σειρά τους μπορούν να καλύψουν κάποιες από τις ανάγκες του αθλητή είτε αυτό είναι εξοπλισμός, είτε κόστος συμμετοχής σε αγώνες ή οτιδήποτε.

Έχει χώρο να γράψεις ενα μίνι βιογραφικό, ενώ μπορείς να βάλεις συνδέσμους προς τα άλλα κοινωνικά σου δίκτυα, blog, κανάλια YouTube και τέλος σου επιτρέπει να ανεβάζεις στο προφίλ σου κάποιο μήνυμα, εικόνες, βίντεο ενώ όσοι σε έχουν βάλει στη λίστα των fan τους ενημερώνονται με email. (Οπότε μη το παρακάνεις με άσχετες πληροφορίες)



Ψηλά εχει ένα κουμπί που σου βγάζει δημοφιλείς αθλητές από διάφορα αθλήματα και έχει πεδίο για αναζητήσεις. Δυστηχώς μόνο με όνομα και όχι με άλλο κριτήριο.




Δεν έχει φτάσει στη τελική της μορφή η σελίδα αυτή και φαίνεται πως αναπτύσσεται. Πχ δεν έχει αναζήτηση με  τύπο αθλήματος ή χώρα αλλά με όνομα αθλητή μόνο. 

Προς το παρών είναι χωρίς κάποια χρέωση, συνδρομή και νομίζω πως 
αξίζει μια ματιά!




Previous
Next Post »